već 25 godina u svijetu reklama

O nama

Firma “Plexi” kao provjeren poslovni partner, profiliran za industrijsko oblikovanje i proizvodnju reklamnih znakova, temeljen na višegodišnjem iskustvu, izrađuje proizvode vrhunske kvalitete uz vrlo konkurentne cijene...

S radom počinjemo 1994. godine u industriji izrade reklamnih znakova. Kod izrade koristimo modernu tehnologiju i opremu, kao i višegodišnje iskustvo naših djelatnika u reklamnoj industriji.

Područje koje pokrivamo s našim uslugama je cjelokupni teritorij Republike Hrvatske uključujući i otoke, a radili smo i na području BIH.

kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate ponudu ili informaciju, ili nam želite iznjeti vaše mišljenje o nekom od naših proizvoda i usluga, slobodno nas kontaktirajte (kontakt obrazac).

servisi koje nudimo

Nudimo usluge montaže i postavljanja svih reklama bez obzira na njihovu dimenziju ili vrstu reklame. Također, nudimo popravke i servisiranje reklama.

Nudimo usluge dizajna reklamnih znakova i natpisa, te reklamnih elemenata. Uz kvalitetan estetski izgled tu je i visoki stupanj uočljivosti naših rekalama.

U izradi reklama pratimo nove svjetske trendove, ne želeći zaostajati za modernim tehnologijama. Time pružamo našim korisnicima još kvalitetniju uslugu.

Posjedujemo CNC stroj kojim vršimo strojnu obradu pleksiglasa, PVC panela, aluminijskih profila.